DMS Detectivi Privati - Probleme copii

detectivi privati filmeaza copii care cosuma alcool

Fumatul si consumul de alcool

In ziua de azi alcoolul este foarte usor disponibil si promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viata de zi cu zi. Consumul de alcool in cazul adolescentilor este periculos, atat pentru ei cat si pentru lumea din jur. Stim fiecare si auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenti aflati sub influenta alcoolului, fie ca sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

Copiii care incep sa cosume alcool inca de la varste fragede risca sa dezvolte probleme grave, care le va influenta negativ viata in societate. De asemenea exista riscuri foarte mari ca acest lucru sa le deterioreze sanatatea si sa le micsoreze performantele scolare.

Statisticile sugereaza ca tinerii, in societatea de azi, beau mai putin in timpul saptamanii dar sunt predispusi la episoade grave de betie, care pot duce la spitalizari. Cateodata ei cad prada acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra in diverse gasti.

DMS Detectivii Privati pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastra puteti lua masuri in consecinta, diminuand astfel efectele.

detectiv privat filmeaza copil consumator de droguri

Copiii si drogurile

Dependenta de droguri poate aparea la orice varsta, dar de obicei consumul de substante halucinogene incepe din tinerete. Daca adolescentul are o astfel de problema si continua sa se drogheze in ciuda consecintelor atunci putem vorbi de dependenta.

Daca un tanar incepe sa se comporte diferit fara motive aparente - cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseala, etc. - atunci putem suspecta o problema legata de droguri. Parintii pot trece cu vederea astfel de simptome considerandu-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indica dependenta de droguri:

 • neglijarea aspectului exterior si a igienei personale
 • scaderea performantelor scoalare
 • lipsa nejustificata de la orele de scoala
 • dezinteresati de activitatile preferate anterior
 • schimbari in modul de alimentatie
 • dereglarea somnului
 • deteriorarea relatiei cu familia si prietenii
 • schimbarea totala a anturajului

Daca observati cateva din aceste simptome la copilul dumneavoastra apelati imediat la DMS Detectivi Privati pentru a vedea cauzele. DMS Detectivi Privati are o experienta vasta in astfel de probleme si va putem ajuta sa actionati la timp.

Cuprins
detectiv privat supravegheaza bonele si copiii

Ce fac bonele?

Nu este usor sa aflati daca bona isi face bine treaba. Pentru a afla adevarul contactati DMS Detectivi Privati. Sunt mai multe semne prin care va puteti da seama daca lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastra pare nelinistit in prezenta bonei?
De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar daca dupa o vreme copilul nu pare a agrea prezenta bonei, atunci este indicat sa apelati la serviciile DMS Detectivi Privati.

Sunt mai multe semne prin care sa va dati seama daca bona isi face bine treaba sau minte si atunci este cazul sa sunati la DMS Detectivi Privati pentru a afla cine este cu adevarat bona dumneavoastra:

 • copilul este nelinistit cand stie ca ramane singur cu bona
 • bona nu relateaza ce a facut in timpul programului
 • copilul este implicat in tot felul de accidente
 • bona va critica modul de a va creste copilul
 • intarzie des la program
 • copilul este neingrijit
 • copilul este nemancat
 • aveti banuieli ca fura sau ca minte

Daca suspectati ceva legat de bona dumneavoastra contactati imediat DMS Detectivi Privati!

Cuprins
detectivi privati in cazuri de custodie copii

Custodie copii

In Romania regula de baza este aceea a autoritatii parintesti comune, care presupune, intre altele, responsabilitati in comun ale parintilor in ceea ce priveste deciziile importante care se iau cu privire la copii (ex: alegerea gradinitei, a scolii, demersuri importante medicale, etc.). In cazul divorturilor efectuate pe cale administrativa, nu se poate dispune o alta masura decat autoritatea parinteasca comuna. Daca se doreste un alt tip de autoritate parinteasca, trebuie sa se apeleze la solutia prin instanta.

Autoritatea parinteasca exclusiv in sarcina unuia dintre parinti este mai dificil de obtinut, intrucat, pentru a pronunta o astfel de decizie, judecatorul trebuie sa se asigure ca sunt motive pentru a alege o exceptie de la regula de baza a autoritatii parintesti comune. In genere, este necesar a se dovezi ca celalalt parinte nu este unul bun, nu este interesat de copil samd...
Pentru a strange probe concrete contactatiDMS Detectivi Privati! Consultatiile sunt gratuite.

Cuprins
detectivi privati efectueaza investigatii despre adoptii

Investigatii despre adoptii

Daca ati adoptat copii sau dumneavoastra ati fost adoptat si vreti sa cautati parintii naturali, sunteti pusi intr-o situatie dificila. DMS Detectivi Privati poate sa va ajute in aceasta intreprindere. Un detectiv privat are mai multe mijloace de a afla raspunsurile pe care le meritati.

DMS Detectivi Privati va poate oferi linistea sufleteasca deoarece investigatiile vor fi intreprinse de detectivi cu experienta, care va vor tine tot timpul la curent cu progresele obtinute. Nu veti fi niciodata exclus din cauza.
Detectivii nostri vor efectua toate demersurile intr-o manierea confidentiala. Contactati DMS Detectivi Privati pentru consultatii gratuite!

Cuprins

Va oferim realitatea!

Nu asteptati ca problemele sa se agraveze!
Apelati acum un detectiv privat, consultatiile sunt gratuite!

Contactati-ne