DMS Detectivi Privati - Servicii

Supraveghere(filaj)

Cand este necesar executam lucrari de filaj asupra persoanelor infidele, angajatilor societatilor comerciale sau institutiilor, furturilor din societati, nerespectarea regulamentelor, copiilor, etc..

Detectivii nostri sunt fosti angajati in structuri specializate ale politiei, au pregatire superioara in acest tip de activitate, cunosc foarte bine legile si sunt axati pe obtinerea de probe concrete care pot fi folosite in instanta. Detectivii din DMS folosesc echipamente de calitate pentru a obtine dovezi clare si a va putea ajuta sa obtineti adevarul.

Strangerea informatiilor este un proces complicat pentru o persoana care nu are experienta in acest domeniu. Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de anumite dovezi, apelati cu incredere la DMS Detectivi Privati. Toti detectivii nostri sunt ofiteri de politie, cu experienta de peste 20 de ani, dobandita intr-o multitudine de cazuri la care au luat parte.

Elementele care implica aflarea adevarului in legatura cu actiunile cuiva sunt multe si dificile, necesita timp si echipament. Cu o vechime considerabila in astfel de activitati, detectivii nostri va vor furniza fapte concrete si astfel veti fi in masura sa luati decizii obiective. Echipele specializate in supraveghere, vor observa si analiza atent datele apoi vor comunica cu dumneavoastra. Veti avea dovezi concrete si veti lua decizii in functie de acestea. Va vom furniza rapoarte detaliate sau orice alt lucru important pentru dumneavoastra. De asemenea putem observa daca sunteti dumneavoastra supravegheat.

Serviciile noastre nu se opresc insa la simpla supraveghere. Oricare ar fi problema sau problemele dumneavoastra, contactati-ne si impreuna vom stabili ce masuri se impun.

Contrafilaj

Daca aveti suspiciuni ca sunteti urmarit, DMS Detectivi Privati poate efectua activitati de contrafilaj in scopul descoperirii eventualilor persoane care va supravegheaza domiciliul, locul de munca, pe dumneavoastra sau pe apropiati, etc..

detectivi privati in cazuri de infidelitate

Infidelitate / Partenerul de viata va insala?

Mariajul sau legaturile de lunga durata au momente bune si momente rele, iar cand cele din urma incep sa fie prea multe atunci un detectiv privat va poate ajuta sa aflati cauza. DMS Detectivi Privati va ofera sprijinul si suportul de care aveti nevoie in diverse situatii familiale.

Credeti ca sunteti inselat?
Din pacate, de multe ori instinctul dumneavoastra este corect si prin supraveghere detectivii privati va pot aduce dovezi temeinice, care verifica sau nu banuielile. Detectivii nostri au la activ mii de ore de supraveghere si au furnizat clientilor poze si filme clare, precum si raportul detaliat al activitatii persoanei supravegheate. Aceste probe nu va dezvaluie doar adevarul despre partenerul dumneavoastra ci pot constitui probe in instanta.

Mai mult Cuprins
detectivi privati colaboreaza cu firme de avocatura

Avocati si firme de avocatura

Detectivii din cadrul DMS Detectivi privati au o experienta foarte mare si pot ajuta firmele de avocatura pentru a rezolva diverse cazuri in lucru. Putem obtine probe foto-video care sa ajute clientii, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, sa castige procesele pe care le au. Vom furniza rapoarte detaliate despre activitate persoanei sau persoanelor supravegheate. Toate aceste dovezi va vor ajuta sa finalizati cu succes cazurile la care lucrati. Daca ati lucrat deja cu o alta firma de detectivi privati si nu ati fost multumit, va rugam sa ne contactati.

Mai mult Cuprins
detectivi privati si afacerile

Afaceri

Mediul de afaceri se confrunta cu numeroase situatii neplacute, cum ar fi furtul, incalcarea politicilor firmei, etc.. DMS Detectivi Privati va poate ajuta printr-o serie de mijloace ce va ajuta sa luptati impotriva fraudei, abuzurilor si irosirii iresponsabile a resurselor. Aveti suspiciuni sa se intampla ceva negativ in afacerea dumneavoastra? Nu mai astepati, contactati-ne chiar acum! Consultatiile sunt gratuite.

Mai mult Cuprins

Va oferim realitatea!

Nu asteptati ca problemele sa se agraveze!
Apelati acum un detectiv privat, consultatiile sunt gratuite!

Contactati-ne