Detectivi privati - Infidelitate

Partenerul de viata va inseala?

Suspiciunea ca sunteti inselati de partenerul de viata este foarte dureroasa. Din pacate, cand ati ajuns in situatia de a suspecta persoana iubita de infidelitate sansele sa fie adevarat sunt foarte mari. Dupa statisticile DMS Detectivi Privati, 85% din cazurile in care sotiile isi banuiesc sotii de infidelitate sunt adevarate. In cazul barbatilor statistica ne arata ca doar 50 % din cazuri sunt reale. Mai sunt si cazurile in care niciunul dintre soti nu banuieste ca este inselat.

Cateva indicii caracteristice infidelitatii

logo haine

INFATISAREA

O schimbare evidenta in modul de a se imbraca, de a-si alege lenjeria intima si de se intretine din punct de vedere fizic poate fi un semn de infidelitate.

logo sapun

INTIMITATE

Cresterea/descresterea brusca a gradului de intimitate, a nivelului de afectivitate, precum si schimbarea obiceiurilor sexuale.

logo telefon mobil

CONVORBIRILE TELEFONICE

Un partener care este secretos in ceea ce priveste convorbirile telefonice si mesajele sau are telefonul blocat, poate fi banuit de infidelitate.

logo rutina

RUTINA

Schimbarea programului zilnic, intarzierea repetata la serviciu, plecarea mai devreme de acasa fara motive temeinice, plecari nejustificate.

logo internet

UTILIZAREA INTERNETULUI

La fel ca si utilizarea telefonului, stergerea jurnalelor de navigare sau accesarea anumitor site-uri pe internet poate fi un semn de inselaciune.

logo chat socializare

SITE-URILE DE SOCIALIZARE

Ascunderea sau schimbarea parolelor de acces pe site-urile de socializare, precum si stergerea convorbirilor avute poate fi semn de infidelitate.

detectiv privat fotografiaza caz de infideliltate

De ce sa angajati DMS Detectivi Privati?

Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat sa incercati sa gasiti singuri dovezile infidelitatii. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emotional, altii pot fi epuizati fizic sau nu au timpul necesar. DMS Detectivi Privati cu experienta va obtine dovezile infidelitatii intr-un timp foarte scurt, in timp ce ramane detasat din punct de vedere emotional. Probele stranse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

Ce presupune angajarea unui detectiv?

Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat sa incercati sa gasiti singuri dovezile infidelitatii. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emotional, altii pot fi epuizati fizic sau nu au timpul necesar. DMS Detectivi privati va obtine dovezile infidelitatii intr-un timp foarte scurt, in timp ce ramane detasat din punct de vedere emotional. Probele stranse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

Ce sa asteptam de la DMS Detectivi Privati?

Investigatiile in legatura cu infidelitatea pot dura de la cateva ore la cateva zile sau chiar luni.
Indiferent de durata, DMS Detectivi Privati va trata cazul cu discretie si respect, va lua in serios suspiciunile dumeavoastra
si va va consulta de cate ori este nevoie. Veti avea astfel controlul permanent asupra investigatiei.

Va oferim realitatea!

Nu asteptati ca problemele sa se agraveze! Sunati,
chiar acum, consultatiile sunt gratuite! De ce sa mai asteptati?

Contactati-ne