DMS DETECTIVI PRIVATI GALATI

detectiv privat in galati ziua

DMS Detectivi Privati - Galati

Stim ca gasirea unor detectivi particulari in Galati, cu experienta si preturi accesibile, este dificila. DMS Detectivi Privati Galati ofera servicii profesioniste, la costuri rezonabile, in functie de dificultatea cazurilor, executate de detectivi cu experienta, fosti ofiteri specializati in structuri speciale de politie, cu vechime de peste 20 ani in acest domeniu. Am participat la foarte multe actiuni in Galati si in restul tarii, iar rezultate au fost foarte bune si clientii multumiti.
Nu va riscati timpul si banii cu detectivi privati fara experienta!

Atat in Galati, Braila cat si in toata tara, noi suntem detectivii de care aveti nevoie pentru a rezolva cazurile dumneavoastra. Contactati chiar astazi DMS Detectivi Privati Galati pentru mai multe detalii sau sunati la numarul 0749 565 961 pentru a vorbi cu un detectiv, consultatiile sunt gratuite.

Ce poate face DMS Detectivi Privati Galati pentru dumneavoastra?

Detectivii privati licentiati din Galati va pot ajuta cu diferite probleme indiferent ca sunteti avocati, societati comerciale, institutii sau persoane fizice. Niciun caz nu este prea usor sau prea complex, deci va puteti baza pe DMS Detectivi Privati pentru Galati a gasi solutii profesionale.
Nu asteptati inrautatirea lucrurilor!

Relatia cu partenerul de viata nu merge foarte bine? Lasati DMS Detectivi Privati Galati sa afle adevarul si astfel sa va recapatati linistea pe care o meritati. Nu trebuie sa va faceti griji ca partenerul va afla ca ati angajat un detectiv privat, deoarece detectivii nostri sunt foarte experimentati iar contractul este confidential. Va vom prezenta fapte concrete care vor confirma sau infirma suspiciuile si nu va mai trebui sa va faceti griji. DMS Detectivi Privati din Galati au solutia pentru linistea dumneavoastra.

Filajul, indiferent ca este vorba de infidelitati, supraveghere copii, etc., este tipul de activitate pe care il avem in fiecare zi. Dar un detectiv privat poate face mult mai mult. DMS Detectivi Privati Galati poate ajuta societatile comerciale si institutiile locale sa verifice activitatea angajatilor sau a partenerilor, trecutul lor, precum si calitatea unor persoane care urmeaza a fi angajate ori implicate in afaceri.

Pentru avocatii din Galati detectivii nostri pot oferi o gama larga de servicii si probe concrete pentru a-i ajuta sa castige cazurile pe care le au in lucru.

Indiferent de situatie veti primi consiliere in privinta celui mai eficient mod de a primi raspunsuri concrete la intrebarile dumneavoastra, iar daca veti decide ca este cazul sa colaborati cu noi, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati Galati vor fi cei mai eficienti deoarece cunosc foarte bine zonele din judetul Galati. Costurile vor fi mentinute la minimul posibil.
Contactati DMS Detectivi Privati Galati si veti afla raspunsul la intrebarile dumneavoastra!

detectiv privat in galati noaptea

Detectivi privati in Galati

Va puteti baza pe DMS Detectivi Privati Galati pentru a rezolva diverse probleme cum ar fi persoane disparute, aflarea trecutului cuiva in scopuri personale sau de afaceri, supravegheri diverse, etc.. De la detectivii nostri din Galati va puteti astepta la acelasi nivel ridicat de profesionalism, indiferent de caz. Ca in oricare alt domeniu, este dificil sa aflati raspunsurile concrete la probleme dumneavoastra fara ajutorul unor specialisti, dar daca veti angaja o echipa de detectivi privati veti primi servicii competente, la preturi accesibile.

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati Galati au lucrat peste 20 ani in politie, la o mare varietate de cazuri. Suntem solicitati sa rezolvam diverse situatii, de la simple la foarte complexe, pentru a proteja valorile clientilor. Va vom aduce dovezi concrete pentru a avea o situatie obiectiva a pozitiei dumneavoastra.

detectiv privat fotografiaza caz de infideliltate

DMS Detectivi Privati Galati - cazuri de infidelitate

Suspiciunea ca sunteti inselati de partenerul de viata este foarte dureroasa. Din pacate, cand ati ajuns in situatia de a suspecta persoana iubita de infidelitate sansele sa fie adevarat sunt foarte mari. Dupa statisticile DMS Detectivi Privati Galati, 85% din cazurile in care sotiile isi banuiesc sotii de infidelitate sunt adevarate. In cazul barbatilor statistica ne arata ca doar 50 % din cazuri sunt reale. Mai sunt si cazurile in care niciunul dintre soti nu banuieste ca este inselat.

Infidelitate - de ce sa angajati DMS Detectivi Privati Galati?

Sunt o multitudine de motive pentru care nu este indicat sa incercati sa gasiti singuri dovezile infidelitatii. Pentru unii poate fi foarte dureros din punct de vedere emotional, altii pot fi epuizati fizic sau nu au timpul necesar. Un detectiv privat cu experienta va obtine dovezile infidelitatii intr-un timp foarte scurt, in timp ce ramane detasat din punct de vedere emotional. Probele stranse cu luciditate de un detectiv privat vor fi putea fi folosite la un eventual proces.

Ce sa asteptati de la DMS Detectivi Privati Galati?

Investigatiile in legatura cu infidelitatea pot dura de la cateva ore la cateva zile sau chiar luni. Indiferent de durata, DMS Detectivi Privati Galati va trata cazul cu discretie si respect, va lua in serios suspiciunile dumeavoastra si va va consulta de cate ori este nevoie. Veti avea astfel controlul permanent asupra investigatiei.

detectiv privat fotografiaza caz de infideliltate

DMS Detectivi Privati Galati - cazuri in legatura cu copiii

Din păcate, mediul din ziua de azi și modul în care ne educăm copiii duce la o modelare a creierului lor într-o direcție greșită. Aceasta îi face, pe termen lung, să nu poată face față provocărilor vieții de zi cu zi.Iar aceasta este, în prezent, cea mai mare problemă a copiilor din ziua de azi și a atins nivelul unei epidemii.
 

detectivi privati filmeaza copii care cosuma alcool

Fumatul si consumul de alcool

In ziua de azi alcoolul este foarte usor disponibil si promovat agresiv. Este considerat, de foarte multe persoane, ca un lucru firesc , ce face parte obligatoriu din viata de zi cu zi. Consumul de alcool in cazul adolescentilor este periculos, atat pentru ei cat si pentru lumea din jur. Stim fiecare si auzim destul de des despre accidente provocate de adolescenti aflati sub influenta alcoolului, fie ca sunt cu autoturisme, motociclete, scutere, etc.

Copiii care incep sa cosume alcool inca de la varste fragede risca sa dezvolte probleme grave, care le va influenta negativ viata in societate. De asemenea exista riscuri foarte mari ca acest lucru sa le deterioreze sanatatea si sa le micsoreze performantele scolare.

Statisticile sugereaza ca tinerii, in societatea de azi, beau mai putin in timpul saptamanii dar sunt predispusi la episoade grave de betie, care pot duce la spitalizari. Cateodata ei cad prada acestui cult al consumului excesiv de alcool doar pentru a se integra in diverse gasti.

DMS Detectivii Privati pot identifica din timp astfel de probleme, iar dumneavoastra puteti lua masuri in consecinta, diminuand astfel efectele.

detectiv privat filmeaza copil consumator de droguri

Copiii si drogurile

Dependenta de droguri poate aparea la orice varsta, dar de obicei consumul de substante halucinogene incepe din tinerete. Daca adolescentul are o astfel de problema si continua sa se drogheze in ciuda consecintelor atunci putem vorbi de dependenta.

Daca un tanar incepe sa se comporte diferit fara motive aparente - cum ar fi izolarea, ostilitatea, oboseala, etc. - atunci putem suspecta o problema legata de droguri. Parintii pot trece cu vederea astfel de simptome considerandu-le normale la pubertate.

Alte semne care ne pot indica dependenta de droguri:

 • neglijarea aspectului exterior si a igienei personale
 • scaderea performantelor scoalare
 • lipsa nejustificata de la orele de scoala
 • dezinteresati de activitatile preferate anterior
 • schimbari in modul de alimentatie
 • dereglarea somnului
 • deteriorarea relatiei cu familia si prietenii
 • schimbarea totala a anturajului

Daca observati cateva din aceste simptome la copilul dumneavoastra apelati imediat la DMS Detectivi Privati pentru a vedea cauzele. DMS Detectivi Privati are o experienta vasta in astfel de probleme si va putem ajuta sa actionati la timp.

Cuprins
detectiv privat supravegheaza bonele si copiii

Ce fac bonele?

Nu este usor sa aflati daca bona isi face bine treaba. Pentru a afla adevarul contactati DMS Detectivi Privati Galati. Sunt mai multe semne prin care va puteti da seama daca lucrurile nu stau tocmai bine.

Copilul dumneavoastra pare nelinistit in prezenta bonei?
De multe ori este nevoie de timp pentru adaptare dar daca dupa o vreme copilul nu pare a agrea prezenta bonei, atunci este indicat sa apelati la serviciile DMS Detectivi Privati Galati.

Sunt mai multe semne prin care sa va dati seama daca bona isi face bine treaba sau minte si atunci este cazul sa sunati la DMS Detectivi Privati pentru a afla cine este cu adevarat bona dumneavoastra:

 • copilul este nelinistit cand stie ca ramane singur cu bona
 • bona nu relateaza ce a facut in timpul programului
 • copilul este implicat in tot felul de accidente
 • bona va critica modul de a va creste copilul
 • intarzie des la program
 • copilul este neingrijit
 • copilul este nemancat
 • aveti banuieli ca fura sau ca minte

Daca suspectati ceva legat de bona dumneavoastra contactati imediat DMS Detectivi Privati Galati!

Cuprins
detectivi privati in cazuri de custodie copii

Custodie copii

In Romania regula de baza este aceea a autoritatii parintesti comune, care presupune, intre altele, responsabilitati in comun ale parintilor in ceea ce priveste deciziile importante care se iau cu privire la copii (ex: alegerea gradinitei, a scolii, demersuri importante medicale, etc.). In cazul divorturilor efectuate pe cale administrativa, nu se poate dispune o alta masura decat autoritatea parinteasca comuna. Daca se doreste un alt tip de autoritate parinteasca, trebuie sa se apeleze la solutia prin instanta.

Autoritatea parinteasca exclusiv in sarcina unuia dintre parinti este mai dificil de obtinut, intrucat, pentru a pronunta o astfel de decizie, judecatorul trebuie sa se asigure ca sunt motive pentru a alege o exceptie de la regula de baza a autoritatii parintesti comune. In genere, este necesar a se dovezi ca celalalt parinte nu este unul bun, nu este interesat de copil samd...
Pentru a strange probe concrete contactatiDMS Detectivi Privati! Consultatiile sunt gratuite.

Cuprins
detectivi privati efectueaza investigatii despre adoptii

Investigatii despre adoptii

Daca ati adoptat copii sau dumneavoastra ati fost adoptat si vreti sa cautati parintii naturali, sunteti pusi intr-o situatie dificila. DMS Detectivi Privati poate sa va ajute in aceasta intreprindere. Un detectiv privat are mai multe mijloace de a afla raspunsurile pe care le meritati.

DMS Detectivi Privati Galati va poate oferi linistea sufleteasca deoarece investigatiile vor fi intreprinse de detectivi cu experienta, care va vor tine tot timpul la curent cu progresele obtinute. Nu veti fi niciodata exclus din cauza.
Detectivii nostri vor efectua toate demersurile intr-o manierea confidentiala. Contactati DMS Detectivi Privati Galati pentru consultatii gratuite!

Cuprins
detectivi privati si sume de recuperat de la debitori

Debitori disparuti sau rau platnici

Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati vor identifica si confirma locatia debitorilor pentru a se putea incepe cu succes plata datoriilor. Cautarile noastre nu se opresc intr-un oras sau intr-o tara deoarece putem, cand este cazul, sa extindem cercetarea in toata Uniunea Europeana.

Printre societatile care pot beneficia de serviciile noastra amintim:

 • firme de leasing
 • unitati bancare
 • societati de asigurari

Va gasiti intr-una din situatiile de mai jos?

 • debitorul va datoreaza bani in urma unui contract si nu este dispus sa plateasca
 • debitorul a disparut fara sa plateasca intreaga datorie
 • debitorul sustine ca nu mai are mijloacele necesare sa achite datoriile catre dumneavoastra
 • ati platit contravaloarea unui produs dar nu l-ati primit

Desi unele cazuri sunt foarte dificile noi ne straduim sa obtinem rezultate concrete despre locatia debitorilor, bunurile pe care le folosesc, nivelul lor de trai, etc., dupa care puteti incepe recuperare cu succes a datoriilor.
Contactati cu incredere DMS Detectivi Privati Galati!

Cuprins
detectivi privati pentru verificare/investigare partener afaceri

Verificare, investigare si supraveghere parteneri de afaceri

Daca vreti sa va asociati intr-o afacere este indicat sa aflati cu cine veti lucra si cat de sigura va fi investitia dumneavostra. DMS Detectivi Privati va ajuta sa aflati adevarul despre asociatii din cadrul firmei si cata incredere puteti avea in ei.
Nu riscati, detectivii nostri vor afla daca viitorii dumneavoastra parteneri pot fi de incredere!

Care sunt principalele aspecte pe care DMS Detectivi Privati la vizeaza in astfel de situatii:

 • asociatii au sau au avut probleme cu legea
 • asociatii sunt consumatori de droguri
 • asociatii consuma alcool in mod excesiv
 • asociatii au probleme financiare
 • asociatii sunt impatimiti ai jocurilor de noroc
 • orice alt aspect indicat de dumneavoastra

De asemenea, daca vreti sa colaborati cu o alta firma este indicat sa angajati un detectiv privat sa cercetati activitatea si seriozitatea viitorilor parteneri de afaceri.
Contactati DMS Detectivi Privati Galati daca doriti sa asigurati viitorul afacerii dumneavoastra!

Cuprins
detectiv privat verifica angajati

Verificare inainte de angajare

Inainte de a va grabi sa angajati persoane cu responsabilitate pentru afacerea dumneavoastra este indicat sa faceti o verificare temeinica a candidatilor. Aflati inainte de angajare daca potentialul candidat se drogheaza, consuma alcool peste masura, are anturaj dubios sau probleme financiare, ce comportament are la volan si in societate, etc.!

Verificarea anterioara angajarii va poate scuti de o multime de probleme si de experiente neplacute.
Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati va indruma in astfel de probleme deoarece avem experienta si stim ce este de facut.

Verificarea angajatilor

Apelati cu incredere la serviciile DMS Detectivi Privati Galati daca va aflati intr-una din situatiile de mai jos:

 • angajatii nu respecta programul de lucru
 • dispar bunuri din cadrul firmei sau din vestiare
 • angajatii nu dau randamentul asteptat
 • concediile medicale sunt prea dese sau suspecte
 • angajatii au o atitudine nefireasca
Cuprins

Servicii oferite de DMS Detectivi Privati Galati

Verificare clienti si martori - Aflam tot ce trebuie sa stiti despre clientii dumneavoastra inainte de data procesului. Nu doriti sa aveti surprize neplacute in instanta. Daca este cazul, puteti specifica pe ce anume sa ne axam investigatiile.

Localizare martori - Pentru a putea lua declaratia unui martor in proces mai intai trebuie sa-l puteti identifica si localiza. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati Galati sunt foarte experimentati in astfel de cazuri si vor afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Colectare probe - Fie ca este vorba de marturii, fotografii, inregistrari audio/video, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati Galati sunt constienti de importanta probelor pentru cazurile dumneavoastra. Detectivii obtin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practica indelungata si deversificata.

Contactati DMS Detectivi Privati Galati pentru mai multe amanunte!
detectivi privati in serviciul avocatilor

DMS Detectivi Privati Galati colaboreaza cu firme de avocatura si asista avocatii in vederea rezolvarii cu succes a cazurilor in care acestia sunt angrenati.
Detectivii nostri cunosc legislatia si realizeaza importanta obtinerii de probe incontestabile, legale, valoroase, in timp util. DMS Detectivi Privati Galati nu va obtine niciodata probe in mod ilegal si nu vor pune in pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii nostri sunt fosti ofiteri de politie, cu vasta experienta dobandita in anii indelungati de practica, intr-o mare varietate de cazuri.

Cuprins

Va oferim realitatea!

Nu asteptati ca problemele sa se agraveze!
Apelati acum DMS Detectivi Privati Galati, consultatiile sunt gratuite!

Contactati-ne