DMS Detectivi Privati - Servicii Avocati

detectivi privati in serviciul avocatilor

DMS Detectivi Privati colaboreaza cu firme de avocatura si asista avocatii in vederea rezolvarii cu succes a cazurilor in care acestia sunt angrenati.
Detectivii nostri cunosc legislatia si realizeaza importanta obtinerii de probe incontestabile, legale, valoroase, in timp util. DMS Detectivi Privati nu va obtine niciodata probe in mod ilegal si nu vor pune in pericol rezultatele proceselor folosind mijloace suspecte. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati sunt toti fosti politisti, cu vasta experienta dobandita in anii indelungati de practica, intr-o mare varietate de cazuri.

Servicii oferite de DMS Detectivi Privati

Verificare clienti si martori - Aflam tot ce trebuie sa stiti despre clientii dumneavoastra inainte de data procesului. Nu doriti sa aveti surprize neplacute in instanta. Daca este cazul, puteti specifica pe ce anume sa ne axam investigatiile.

Localizare martori - Pentru a putea lua declaratia unui martor in proces mai intai trebuie sa-l puteti identifica si localiza. Detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati sunt foarte experimentati in astfel de cazuri si vor afla toate informatiile de care aveti nevoie.

Colectare probe - Fie ca este vorba de marturii, fotografii, inregistrari audio/video, detectivii din cadrul DMS Detectivi Privati sunt constienti de importanta probelor pentru cazurile dumneavoastra. Detectivii obtin materiale foto/video/audio de calitate deoarece au o practica indelungata si deversificata.

Contactati DMS Detectivi Privati pentru mai multe amanunte!

Va oferim realitatea!

Nu asteptati ca problemele sa se agraveze!
Apelati acum un detectiv privat, consultatiile sunt gratuite!

Contactati-ne